Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Helgens strapatser

Av Fliza - 27 februari 2012 21:15

Vi började helgen med att bege oss till landet. Det var nämligne så att mattes ena systerson fyllde år. Innan vi skulle drabba samman så vilade vi upp oss lite. Lantluft kan göra susen.


 

Fliza chillar och Matte läser tidningen Land


På lördagen var det så dags för barnkalas. Efter att vi hälsat och pratat med gästerna gick Husse ut till bilen för att hämta det omtalade vilddjuret. När Fliza kommer in kastar vi ut några nävar foder så att hon ska ha något annat att tänka på än att hälsa på alla gäster.


Barnen börjar lära sig hur Fliza är och ser till att inte lämna mat obevakad och vänder sig om när Fliza kommer i full galopp. Fliza ja, hon börjar lugna ner sig i alla fall lite :)


 

En suddig bild på födelsedagsbarnet och Fliza.


På söndagen utvilade som vi var efter barnkalaset var det bara att gå upp alldeles för tidigt. Nu var det dags att träffa träningsgruppen. Efter en lång dag med 1.5km spår, ljudmarkering på patrullstig och en långprommenad med en kurskamrat så var Fliza allt bra trött på kvällen.


 

Ett ekipage väntar på att få gå patrullstigen. Underbart väder hela dagen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards