Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Bas

Av Fliza - 21 juni 2012 18:05

Idag har det varit en underbar dag och vad passar inte bättre än att tillbringa den ute. Sagt och gjort plockade vi ihop våra saker för att ge oss ut och bygga en bas. För att byta miljö från den tysta och lugna skogen gick vi nu och satte oss i en skogsdunge mellan en gångväg/väg och spårväg. Mycket intryck och ljud att hålla reda på. Verkar dock som all träning börjar ge resultat. Inget skall under hela tiden, dock så får man neja när Fliza börjar tycka det är för tråkigt och hittar på egna uppgifter som att kasta kottar eller tugga på pinnar. i basen SKALL MAN VILA! :)


Efter några timmar gick vi in igen och slappade. Märkligt att en så lågaktivitetsövning kan göra en hund så trött men ganska tacksamt.


Glad midsommar på er alla bloggläsare!


 

Fliza ligger ner efter 30 minuter. Börjar bli lite trött.


 

Ytterligare 30 minuter, spårvagnar kör förbi, människor går förbi, och bilar kör fram och tillbaka. Äntligen börjar det falla på plats att man inte behöver eller får jobba i basen.




 
 
Marie & Citro

Marie & Citro

22 juni 2012 17:24

Glad middsommmar!! Åhhh så fin hon är Fliza <3

http://www.marigo.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards