Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Fliza 12 veckor

Av Fliza - 18 november 2009 21:19

Under veckan som gått har det hänt en del saker. Vi har varit hos veterinären och fått en spruta. Det gick jättebra hon brydde sig inte det minsta när hon fick sprutan. Vi lekte lite innan och efter i rummet. Något som var jättespännande att skälla på var en Rhodesian Ridgeback. När Fliza skällde till blev han nyfiken och satte sig upp. Fliza såg hur stor han var och sprang till Matte.


Idag har vi varit på brukshundsklubben och tittat på när det tränades. Fliza som var under 6 månader fick följa med in i klubbstugan. Där var det mycket att göra hälsa på alla männsikor som blev jätteglada av att se en så social och pigg valp.


Nu tar vi igen oss och värmer oss i lägenheten. Fliza bryr sig inte det minsta om regn och rusk, tror faktiskt inte jag har sett henne frysa någon gång. Husse fick ta på sig en extra tröja och ta ett glas whiskey för att värma sig.

 
 
Ingen bild

Linnéa Ljungqvist

24 november 2009 00:20

12 veckor och redan på Brukshundklubben..! Hur ska detta sluta? =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards