Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Påskhund

Av Fliza - 6 april 2010 20:38

Ingen påskhare eller påskkärring men en påskhund. Fliza tyckte det var så där lagom kul att vara påskhund men söt var hon.


 

Fliza har varit otroligt jobbig hela påskhelgen, som ett barn speedat på påskgodis. Har inte kunnat slappna av alls, hängt längst ut i kopplet och dragit åt alla håll som går. Inte hunnit lukta nått på promenaderna utan haft fullt upp med att dra. Hoppas att det är en del av utvecklingen och att hon blir lite lugnare efter löpet. På morgonpromenaden idag var det som att hunden under natten blivit förbytt, nu gick hon lugn och luktade noga på allt.


Spårade riktigt bra i helgen trots att de kom en vilsen hundägare med hund mitt i spåret. Hundägaren fattade nog inte alls vad vi höll på med för hon tittade på oss som att vi var galna. Fliza var helt fokuserad på spåret och undrade nog varför det stod några precis vid spåret.


Fliza och F leker i trädgården.


Vi människor han även titta på ett veckogammalt föl, Fliza fick för säkerthets skull vänta inne.

   

Vad gäller hundvalparna så var det ju faktiskt bara ett aprilskämt, tipstack till V. Vi har mer än nog med bara lilla Fliza. Får nöja oss med föl.

 
 
Ingen bild

Linnéa Ljungqvist

9 april 2010 12:24

Vilket fint föl! Nu är pappa o Åke glada kan ja tänka. Påskkramar till bus-Fliza från Harley o Cookie!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards