Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Fliza - 3 februari 2010 08:53

Vi är just mitt i flytten så det är saker högt och lågt och tyvärr lite lite tid över till Fliza. Hon tycker att det är kul att åka mellan den nya och gamla lägenheten men inte när hon bara får sitta kvar i bilen medan vi lastar ur och i. Hon har i alla fall fått en ny hundbädd så ganska nöjd är hon nog.


För första gången på länge blir det nog ingen tur till brukshundsklubben i kväll. All snön gör det nog svårt att ta sig dit och att väl där kunna göra så värst mycket. Lägger in bilderna från förra veckans besök istället. Vi hade galet kul i blötsnön och Fliza fick springa skiten ur sig.


Om någon på grund av all snön tror att inte våren är på väg har den missat alla fåglar som kommit hit. Fliza har inte missat dom. Deras kvitter gör henne hypnotiserad. Hon  försöker förstå var de är och låtsas inte höra oss människor som vill gå åt ett annat håll än där fåglarna är. Hoppas att de blir tråkigare med tiden.


I den nya lägenheten finnd det 2 balkongdörrar med fönster ända ner till golver. Första gången vi var där var det ljust och då var det inga problem, men nästa gång var det mörkt ute och då såg Fliza sin spegelbild i fönstren. Först skällde hon ut första schäfern och när vi lyckats lugna ner henne så fick hon syn på nästa och var tvungen att skälla lite på den med. Var nog inga grannar som missade att vi har hund, men som tur är skäller hon mycket sällan.


           





Ovido - Quiz & Flashcards