Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Länge sedan

Av Fliza - 23 maj 2011 22:37

Har inte hänt mycket här på länge. Vi har inte tagit så mycket bilder och Fliza har varit smått hysterisk så vi har inte haft så mycket kul att blogga om.

Förra helgen hade både husse och matte hundfria aktiviteter så Fliza fick vara på ett hundstall för första gången. Hon brukar alltid vara jättetrött när hon kommer hem efter att ha varit borta men denna gång var hon istället uppe i varv. Resten av förra veckan gick i samma tecken. Spelade ingen roll vad vi gjorde, Fliza kunde inte slappna av. Inte ens ett spår fick Fliza att slappa i soffan som hon brukar.

Istället drack hon kopiösa mängder vatten och låg och hyperventilerade om kvällarna.


Vi har lovat oss själva att om Fliza inte löpt när hon är 2 år så ska vi åka till veterinären för att kolla vad det kan vara. Förra veckan övervägde vi att flytta fram det där besöket. Hur som helst blev det inget veterinärbesök.


Som tur var hade E erbjudit sig att passa Fliza nu i helgen. Kunde inte vara bättre tajming. Husse och Matte fick hitta på lite hundfria aktiviteter medan Fliza fick gå flera långpromenader. När Fliza kom hem igår var hon som klubbad. Så skönt! Inget hyperventilerande eller stressdrickande.


Vi får hoppas att hon kommit in i en lugn period så vi kan komma igång med lite träning igen. Det är mycket roligare att träna när hunden har fokus på det man håller på med.


Återkommer med bilder från helgen.

 
 
Ingen bild

Eva

25 maj 2011 15:14

Eva <3 Fliza

Fliza

29 maj 2011 12:49

Fliza är ganska så förtjust i Eva också :)

 
Marie & Citro

Marie & Citro

26 maj 2011 22:57

Där är ni ju! Har saknat er ;) Inget kul när stress är med. Känner lite likadant här...avbröt faktiskt träningen ikväll. Klarar sig F utan kortison? Mest bara så det inte är därför hon törstar? C är ett riktigt vattenodjur som gärna tillbringar viss tid i vattenskålen, särskilt när han inte har något bättre för sig...:/

Kram till er

http://marigo.bloggagratis.se

Fliza

29 maj 2011 12:48

Nej stress är inte kul. Ingen idé att försöka träna när hjärnan är helt blockerad av stressen.
Det konstiga är att Fliza nästan inte kliar sig alls nu, även fast hon är så stressad?! Förstår inte hur det funkar, man kan ju tycka att det är just nu hon borde klia sig. Kortisonet gör ju att hon dricker kopiösa mängder vatten men denna gång kan vi inte skylla på kortisonet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards