Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Fliza - 12 maj 2010 13:07


Igår gav vi oss ut för att spåra och grilla i solen. Först la vi spåret och sedan startade vi grillen. Var mycket mysigt i solen. När grillandet var klart och människomagarna mätta bar det av mot spårstart.

När vi startat spårandet märker vi att det är mycket barn runt oss i spåret, vi har hamnat mitt i en orienteringsträning eller tävling. Fliza klarar ändå av spåret, hittar några barn på vägen också så det borde ju räknas som bonus. Väl framme vid spårslut saknas leksaken, någon idiot har så klart tagit den. Vi hade ändå hängt ut snitslar så den som tog leksaken borde ju fattat att den låg där av en anledning, men den kanske trodde att leksaken låg där bara för att den skulle kunna ta den. Grattis till den fina nya leksaken, slit den med hälsan! Vi fick byta till oss en ny i affären, för tuggleksaken som inte tålde tuggande i ens en minut, så nu har vi en ny boll med snöre i. Denna kommer aldrig läggas ut som spårslut, nu är det slut på gratis utdelningen av leksaker. I fortsättningen blir det udda vantar och strumpor som gäller.


Kortisonen har i alla fall önskad effekt, klådan har minskat drastiskt. Fliza har varit väldigt lugn och mer eller mindre gått fot på alla promenader, skönt som omväxling.


Idag bär det av till brukshundsklubben, först blir det uppletande för Fliza och sedan klubbinformation för Husse och Matte. Kan vara trevligt att vara inomhus en stund i kväll om det nu skall regna.


Ovido - Quiz & Flashcards