Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Fliza - 12 juni 2010 16:14

Denna veckan har gått så fort. Vädret har ju inte varit det bästa men vi kände oss ändå tvugna att ta oss upp till brukshundsklubben I torsdags för att låta Fliza jobba lite. Körde uppletarruta 2x, gick mycket bra. Hon kommer tillbaka med föremålen men fattar inte riktigt varför hon måste ge oss dem I handen, funkar det inte lika bra att lägga dem på marken?. På vägen tillbaka från Uppletar rutan mötte vi ett rådjur, vi såg det innan Fliza och kallade in henne. Fliza vänder tillbaka mot oss, får se rådjuret men väljer ändå att komma till oss. Jädrar vad glada vi blev! Blev mycket lek när hon kom fram till oss kan jag säga. Igår körde vi ett spår I regnet, gick helt ok. avlämningarna gick kanon.


Idag tog vi sovmorgon. Väcktes av hångel med Fliza, lite väl mycket tunga för min smak. Urk. Efter lång helgfrukost stack vi till brukshundsklubben igen Där träffade vi på Carina, Flizas uppfödare. När vi pratat klart med henne och gick för att hämta Fliza I bilen satt det en hund på förarsätet. Buren hade inte varit låst så Fliza hade lämnat den och satt I framsätet och tryckte ner rutorna med fönsterhissarna.

Tokhund. Vi körde en uppletarruta och sedan lite inkallning innan vi åkte till Nordgården, där fick vi människor god mat och kakbuffé.


Sist kommer en bild från förra helgen, då vädret var lite mer på vår sida.

Ovido - Quiz & Flashcards