Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Fliza - 15 augusti 2010 21:51

De senaste dagarna har Fliza varit jätterädd för allt och alla när vi går ut. Cyklister och trafikskyltar är livsfarliga, preseningar och folk på skateboard lika så. Är väldigt trist att vara ute och gå med en hund som liksom kryper fram med svansen mellan benen.


Häromdagen var hon jätterädd i början av promenaden men efter en stund när vi lekt lite gick det bättre. På vägen hem gick hon riktigt fint i kopplet men plötsligt sprang hon från min vänstra sida rakt ut i vägen på min högra sida. Hon hade sett något som hon blev rädd för, får bara vara glad att hon inte fick om kull mig eller att det inte kom någon bil just då.


Värst är det på kvällspromenaderna när hon går och ryggar åt saker, man ser ju inte själv om det faktiskt är något där i mörkret. Igår när vi gick ut vid midnatt skällde hon när vi kom ut, något som hon aldrig brukar göra. Plötsligt ser jag att det står en man i mörkret, vet inte riktigt om han hade där att göra för han försvann illa kvickt. Ibland är det bra med rädda schäfrar.


Hoppas bara detta går över innan MH testet annars lär det bli riktigt oväntat resultat, vår vanligtvis mycket nyfikna hund kryper fram brevid oss!


Något som är lite kul är att hon bara är rädd ute. Hon har suttit och kollat ut genom fönstret hela kvällen men vågar inte göra nått när hon väl kommer ut. 


 

Hemma är fortfarande tryggt!

Ovido - Quiz & Flashcards