Alla inlägg under juni 2010

Av Fliza - 3 juni 2010 09:38

Vi tycker oss se flera tecken på att det är löp på gång. Fliza är rastlöst, väldigt intresserad av dofter, kissar ofta och är mer intresserad av andra hundar än vad hon brukar vara med mera. När vi är ute finns det bara ett fokus för fliza, att lukta. Hon sniffar och sniffar till evinerighet.


Fliza lykades ändå göra sitt bästa spår någonsin i måndags med pinnar och allt. Gick strålande, vilket var extra kul då några förbipasserande hundägare stannade och tittade på. Man blir allt lite stolt. Äntligen börjar allt jobb ge resultat. Husse var själv även stolt över spårläggningen som han benämde som exceptionellt bra. Spåret innehöll vad som krävs för appelspår så nu börjar hon bli redo för det, med betoning på börjar.


I helgen tar vi en tur till Dalsland, då skall det spåras och uppletas. Matte är ju mer eller mindre uppvuxen i skogarna där så det är bara att välja och vraka var man skall vara. Vi ska även passa på att fira student, plocka rabarber, klappa katter och hästar, de sistnämnda gäller inte Fliza.


I kväll tror vi att det är kursavslutning på GMBK, om den inte var igår. Är lite oklarheter i schemat.

I lördags var det kursavslutning på Carinas kurs. Vi körde uppletande, kan inte säga att det gick jättebra. Fliza for ut i rutan, hittade fort flera föremål som hon flyttade runt lite. Valde ett som hon kom tillbaka med men några meter från oss stannar hon och betämmer sig för att det vore mycket roligare om alla jagar henne istället för att hon bara snällt lämnar föremålet i handen. Får jobba på det där. Inkallningen måste sitta även om hon har en leksak i munnen och det gör den uppenbarligen inte nu.

Något positivt är att Fliza blivit bättre på att ta det lugnt ute när man till exempel sitter och fikar, något som vi övar mycket på.

Av Fliza - 3 juni 2010 08:42

Köpt för 630 säljes för 300.

Nu på lördag på Ullevi.

Ovido - Quiz & Flashcards