Direktlänk till inlägg 19 september 2010

Halvgalen hund behålles ett tag till.

Av Fliza - 19 september 2010 17:43

I fredags passade Husse på att lägga ett mindre spår på väg hem från jobbet. En timma senare åkte vi tillbaka och tog spåret. Gick så där. Fliza var för ivrig i början och missade första pinnen, sedan velade hon bort sig lite men fick upp spåret igen och tog 2 av 3 pinnar. En rolig sak var att Fliza på väg till bilen hittade den saknade pinnen, den där tiken är allt ganska bra på att spåra ändå.


Hon har börjat med en ny rolig sak när vi är ute. Hon springer ut i kopplet och när kopplet tar slut hoppar hon några skutt så som en rodeohäst gör för att bli av med ryttaren. Ser ut som att hon aldrig haft koppel på innan.


Igår fick vi lite beröm också. Fliza och Husse mötte två hundar när de skulle gå in i hissen. Fliza låg ner och väntade på att få gå in i hissen när de gick förbi och de sa ”gud va duktig hon har blivit”. Väldigt roligt att få lite beröm just nu. Dags formen är mycket varierande, man vet liksom inte alls vad man kan förvänta sig från henne just nu. Men det händer att hon är lugn för en liten stund och då är hon otroligt gosig och vill ligga jätte nära. Just nu ligger hon och sover mot mitt ben.

Titta vem som hittat slutpinnen.


Nu får man kampa med Husse som belöning.


Husse har pinnen... 


...han kastar den högt och Fliza är bra på att hoppa högt, det övar hon varje dag.


 

Kasta igen!


 

Spåret är över och dagens fångst är 2 pinnar.




 
 
Ingen bild

Linnéa

20 september 2010 12:35

Herregud vilket hopp!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards