Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Fliza - 1 juli 2010 23:16

Denna veckan har verkligen gått i hundra. Hundkurs på tisdag, brukshundsklubbs besök på onsdag och idag har vi fått gäster på besök. Det mesta går ju att göra med hund men Lisebergsbesök till expempel blir ju lite trixigt då vovvar inte får följa med in. Hon får helt enkelt stanna hemma då. Pratade med grannen idag och hon sa att det enda hon hör från Fliza är att hon ibland springer runt. Kan tänka mig att hon hör hennes ”race” som hon gör ibland när hon är övertrött.


Idag på lunchen skedde ett litet missöde. Husse skulle ge Fliza bollen som belöning och i upphettsningen bet Fliza Husse i pekfingret när hon skulle ta bollen. Det kom mycket blod och promenaden hem gick fort. Väl hemma plåstrade Husse om sitt finger efter bästa förmåga. Eftersom att han inte tycker att väntrum är så himla kul blev det inget besök på Vårdcentralen. Bettet blev ganska djupt så det skulle kanske behövts men nu hoppas vi att det läker sig själv. Har pratat med en bekant som är sjuksköterska och hon trodde att det kunde räcka med det som Husse gjort.


Idag tog vi några drinkar på takterassen med våra besökare. Var himlans trevligt. Fliza skötte sig jättebra fram tills att Matte och Husse var dumma nog att gå ner i lägenheten samtidigt för att blanda nya drinkar. Fliza fick fnatt när hon insåg att hon var själv med våra bekanta (vilka hon träffat förut). Hon skällde enligt utsago så att det ekade mellan husen. De visste inte vad de skulle göra utan ringde F och bad han komma upp så fort som möjligt. Så fort Fliza såg F komma blev hon så klart tyst. De få som missat att det bor en schäfer i huset vet det i alla fall nu.


  Fliza relaxar på terassen, innan Matte och Husse gick.




...och det kom blod... 


Ovido - Quiz & Flashcards