Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

Räven raskar över isen

Av Fliza - 19 februari 2011 18:38

Vaknade till strålande sol. Efter som att vår skabbräv till hund kliat sig hela natten var det nästa tumult över vem som först skulle få lämna lägenheten. Skabbräven trodde ju att hon skulle bli lämnad kvar hemma och vi andra levde på hoppet att klådan skulle lindras av att komma ut.


Matsäcken var packad och vi tog vägen om Mattes kompis F som lovat att fixa fika (kladdkaka, mums!). Sedan bar det av mot de mörka skogarna.


I skogen var det verkligen mörkt men vi tog oss ut på isen där solen glänste mot snön. Fliza sprang som en galning hela promenaden men hade ändå svårt att ta det lugnt när vi stannade för fikapause. När hon är inne i klådperioder blir hon väldigt stressad. Hur som helst var det mycket trevligt att komma ut i solen och vi kom hem med en lite tröttare hund i alla fall.


Väl hemma fick Flizan öva på att ligga still medan människorna satte upp en ny lampa, som vi väntat på i ett år. Sedan diskade, tvättade och städade vi hela lägenheten. Nu skall resten av kvällen spenderas i soffan med chips och dipp.


F och Matte på isen.


Fliza och Matte.    


Äntligen fika och Fliza ligger ner för en sekund eller två.




 
 
Veronica

Veronica

19 februari 2011 19:43

Mysigt med fika i vår/vinter solen. Vi ska också slappa i soffan efter en mycket lyckad kalasdag. Nu får vi hålla tummarna att rätt låt vinner:)
Kram kram

http://www.klipphojden3.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fliza - 27 oktober 2014 21:03


Är det skönt att slappa inne, gärna i soffan på en kudde där man inte får vara. ...

Av Fliza - 22 september 2014 15:21


...någonstanns i de svenska skogarna. Allt vi såg var en ekorre! ...

Av Fliza - 2 september 2014 11:52


Bild från helgens fynd i dom mörka svampskogarna:-)

Av Fliza - 25 september 2013 12:15

Då har vi klarat av årets sista övning. Vi tränade mycket på ljud och vindmarkeringar. Det var härligt att se att det fungerade som det skulle även om vi stundtals var kanske 10 meter ifrån kulsprutor. På något sätt klarar hundar att skilja ut ljud f...

Av Fliza - 21 september 2013 16:36

Vi insåg att det var dags att lämna vår lägenhet och flytta till större ytor...     Numera finns det en plats där alla kan få vara sig själv. Det är bra om man exempelvis vill lukta på dom fina blommorna:)       Förhoppningsvis kommer...

Ovido - Quiz & Flashcards