Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Fliza - 19 februari 2011 18:38

Vaknade till strålande sol. Efter som att vår skabbräv till hund kliat sig hela natten var det nästa tumult över vem som först skulle få lämna lägenheten. Skabbräven trodde ju att hon skulle bli lämnad kvar hemma och vi andra levde på hoppet att klådan skulle lindras av att komma ut.


Matsäcken var packad och vi tog vägen om Mattes kompis F som lovat att fixa fika (kladdkaka, mums!). Sedan bar det av mot de mörka skogarna.


I skogen var det verkligen mörkt men vi tog oss ut på isen där solen glänste mot snön. Fliza sprang som en galning hela promenaden men hade ändå svårt att ta det lugnt när vi stannade för fikapause. När hon är inne i klådperioder blir hon väldigt stressad. Hur som helst var det mycket trevligt att komma ut i solen och vi kom hem med en lite tröttare hund i alla fall.


Väl hemma fick Flizan öva på att ligga still medan människorna satte upp en ny lampa, som vi väntat på i ett år. Sedan diskade, tvättade och städade vi hela lägenheten. Nu skall resten av kvällen spenderas i soffan med chips och dipp.


F och Matte på isen.


Fliza och Matte.    


Äntligen fika och Fliza ligger ner för en sekund eller två.




Ovido - Quiz & Flashcards