Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Fliza - 2 mars 2011 10:13

Igår när Husse kom hem lurade han iväg resten av flocken på en mörkercache. Detta innebär att man åker ut i skogen men flicklampa och GPS. Väl ute i skogen går man till den givna kordinaten. Där börjar man leta efter reflexer med hjälp av ficklampan. Tanken var att vi skulle komma ut medan det fortfarande var lite ljust men det han bli bäcksvart innan vi kom ut. Eftersom att Husse inte riktigt läst anvisningarna hade vi lite svårt att hitta alla ledtrådar och blev ledda på lite villovägar. Efter att ha ringt en vän som redan tagit denna cache och fått lite tips hittade vi tillslut cachen.


Fliza som var utrustad med reflexväst och blinkande halsband tyckte detta var en väldigt rolig aktivitet. Matte som är lite mörkrädd tyckte det var halvkul att halka omkring på isen i mörka skogen. Tycker mer om skogen under dagtid när man kan se den och inte får oväntade pinnar i ögonen, när det är ljust får man i alla fall bara väntade pinnar i ögonen :)


Denna aktivitet måste varit väldigt jobbigt för Fliza för hon är jättetrött idag. Hon somnade på hallmattan medan jag klädde på mig för morgonpromenaden, något hon inte brukar hon göra. I vanliga fall brukar man få tvinga henne att ligga ner medan man klär på sig för annars far hon runt som en skottspole.


Bifogar en bild från geocachandet:

Svart som natten! 

Ovido - Quiz & Flashcards